Sport- en Dansstudio Verhuur

pand dansschool dream dance

Welkom bij Onze Sport- en Dansstudio Verhuur in het Hart van Rosmalen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw sportieve workshops of danslessen? Zoek niet verder! Onze moderne studio’s, gelegen in het bruisende centrum van Rosmalen, zijn speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Ruime en veelzijdige zalen te huur in het Centrum van Rosmalen

Onze zalen zijn ruim en veelzijdig, ideaal voor een breed scala aan sportieve activiteiten. Gelegen in het centrum van Rosmalen, zijn onze faciliteiten gemakkelijk toegankelijk en perfect voor iedereen die op zoek is naar een centraal gelegen locatie voor yoga, aerobics, pilates of danslessen.

Studio 1
studio 2
Studio 2

 

Professionele geluidsinstallatie

Elke studio is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie, perfect voor muziek- en bewegingslessen. Uw muziek komt kristalhelder door, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring voor uw deelnemers.

Wachtruimte Dream DanceComfortabele kleedruimtes en ontspanningsruimtes

Naast de uitstekende faciliteiten in de zaal zelf, bieden wij ook comfortabele kleedruimtes, ontspannende wachtruimtes en schone sanitaire voorzieningen. Alles is ontworpen met uw comfort en gemak in gedachten.

Flexibele huuropties in Rosmalen

Onze studio’s zijn beschikbaar voor eenmalige evenementen of voor structurele wekelijkse lessen en workshops. Gelegen in het hart van Rosmalen, bieden wij flexibele huuropties die passen bij uw planning en behoeften.

Ideale locatie in het Centrum van Rosmalen

Onze studio’s bevinden zich op een uitstekende, centrale locatie in Rosmalen, gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid.

Reserveer vandaag!

Heeft u interesse om een van onze studio’s in het centrum van Rosmalen te huren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij staan klaar om u te verwelkomen in onze moderne, veelzijdige ruimtes.

Heb je interesse om een studio met alle voorzieningen te huren? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Stuur een mailtje naar:
info@dreamdance.nl

Bel voor meer informatie op:
0629231843

WhatsApp gesprek
beginnen