Veel gestelde vragen

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Meld je hier aan voor een gratis proefles en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.

We spreken altijd een gratis proefles af zodat je de dansles kunt uitproberen. Wanneer een groep vol zit geven we dit meteen aan. De proefles wordt in principe gevolgd in de groep waar je ook meteen kunt instromen om zo teleurstelling te voorkomen.

Voor het volgen van een proefles hoef je nog niet in de gevraagde kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging of joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima voor de proefles. Mocht je nog oude passende danskleding hebben dan mag je die uiteraard aandoen.

We hanteren kledingvoorschriften voor de danslessen. Bij elke dansstijl staat er specifiek omschreven welke kleding benodigd is. De kleding zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens het dansen. Daarnaast zorgt het ook voor rust in de les en kan de docent je lichaam goed zien en corrigeren.

Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding bij HT Sports Rosmalen.

Op het rooster vind je het complete overzicht van alle danslessen die wekelijks worden gegeven.

Op het lesrooster vind je alle danslessen die wekelijks worden gegeven. Hier zijn ook de lestijden terug te vinden.

De danslessen worden gegeven in Perron-3 in Rosmalen of in d’n As in Empel. Op het lesrooster kun je zien welke lessen op welke locatie worden gegeven.

Het lesgeld kan worden voldaan door middel van automatische incasso. In de ledenapp zal na de incasso een geautomatiseerde factuur verschijnen die je voor je administratie kan gebruiken.

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om hier gebruik van te mogen maken. Jouw contactpersoon kan hier meer over vertellen. Wanneer je toestemming hebt is het zeker mogelijk om via die weg het lesgeld te laten betalen. Dream Dance maakt dan een factuur die jij of jouw contactpersoon kan indienen bij de betreffende instantie.

Ja dat kan zeker. Wanneer je hier serieus mee aan de slag wilt maken we een afspraak om samen met jou en ouder(s) aan tafel te gaan zitten. In het gesprek maken we helder wat je plannen precies zijn en wat een goede weg is om te volgen. We stemmen dan een lessenpakket af (het onbeperkt lidmaatschap is hier zeer aantrekkelijk voor) die je kunt volgen. Daarnaast gaan we ook naar open dagen van dansacademies zodat je je goed kunt oriënteren op de toekomst en voor- en vervolgopleidingen.

Dream Dance probeert altijd de les door te laten gaan door een vervangende docent te regelen. Soms is dit helaas niet mogelijk, het kan dan zijn dat je bij een andere groep mag aansluiten, de les wordt ingehaald of eenmalig komt te vervallen. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd.

Ja, je mag de les binnen een maand nadat je hem hebt gemist inhalen bij een andere groep. Dit gaat altijd in overleg met je eigen docent zodat die kan adviseren in welke les je het beste kunt inhalen.

Graag afmelden via de ledenapp. De afmelding verschijnt dan meteen bij de docent op de lijst.

Elk seizoen wordt afgesloten met een optreden. Het ene jaar is dat de demoweek en het andere jaar een grote voorstelling.

Nee, deelname is vrijwillig. Wanneer we het seizoen afsluiten met een voorstelling zullen we vragen om voor de kerstvakantie te laten weten als je niet deelneemt. zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de choreografie en ook het inkopen van stoffen voor kostuums.

Nee, in principe zijn we tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen gesloten. Kijk op het vakantierooster voor het complete overzicht.

Het opzeggen van het lidmaatschap gaat altijd schriftelijk dmv het afmeldingsformulier. Deze kun je opvragen door een e-mail te sturen naar info@dreamdance.nl

Het afmeldingsformulier dient minimaal 1 maand voor de volgende (betalings)periode in het bezit van Dream Dance te zijn.

Periode 1: september t/m december
Periode 2: januari t/m maart
Periode 3: april t/m juni

Voorbeeld:

Je wilt de dansles voor periode 2 opzeggen. Periode 2 start op 1 januari en moet dus 1 maand ervoor opgezegd worden. Dat wil zeggen dat het afmeldingsformulier voor 1 december in ons bezit moet zijn. 

Wanneer je te laat bent met opzeggen heb je een betalingsverplichting voor de volgende periode waarna het lidmaatschap stopgezet zal worden.

Op dit moment zijn er geen uitzonderlijke maatregelen van toepassing.

De webpagina over de corona maatregelen wordt, indien nodig, na een persconferentie ge-update.

Dansschool Dream Dance logo