Zoals je in de nieuwsbrief al hebt kunnen lezen sluiten we ons jubileumjaar af met theatershows in theater de Lievekamp in Oss. Dit is in het weekend van 21 – 23 juni 2019. Speciaal voor deze productie heeft Daphne een verhaal geschreven. In dit verhaal is er ruimte voor 4 of 5 hoofdrollen die de rode draad vormen en ons door het verhaal heen gaan leiden. We zijn dus op zoek naar 4 of 5 dansers voor de zaterdag voorstellingen en 4 of 5 dansers voor de zondag voorstellingen die de hoofdrol willen dansen.

Lijkt het jou leuk om naast de choreografie met je eigen groep nog meer te doen in de voorstelling? Ben je een podiumbeest, kun je goed onthouden, snel oppikken en ben je heel enthousiast? Ben je bereid om extra te repeteren en heb je daar ook de tijd voor (dag/tijd in overleg met hoofdrollen)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Belangrijk om te weten: Na de herfstvakantie ontvang je meer algemene informatie over de theatershows. Zoals de verdeling van de groepen over de dagen en meer informatie over belangrijke repetitiedatums etc. 

Ps. De auditie is al spannend genoeg, daarom is het helaas niet mogelijk om de auditie bij te wonen in de studio.

We kijken uit naar jouw aanmelding!