Informatie 

Hier vindt je alle praktische informatie mbt de danslessen zoals: het lesrooster, lesgeld, meer informatie over de docenten, het laatste nieuws, de Dream Dance nieuwsbrief maar ook de activiteiten die worden georganiseerd.

Hier vindt je het overzicht van het lesgeld en de kortingen die Dream Dance hanteert.

LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
45 minuten dansles€ 104€ 80 € 80
60 minuten dansles€ 114€ 90 € 90
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 129€ 98 € 98
Onbeperkt dansles*€ 301€ 301
Onbeperkt dansles*
21 jaar en ouder
€ 332€ 332
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
JaarkortingEr geldt een eenmalige korting (per gezin) van €40,- bij het vooruitbetalen van het bedrag voor 1 seizoen (te voldoen voor 15 september). Deze korting geldt niet op het onbeperkt lidmaatschap
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Elke week, 6 dagen per week, verzorgen de docenten danslessen in Rosmalen en Empel. Op het lesrooster zie je het overzicht van alle lessen in de studio’s. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen.

Ben je ook benieuwd naar de start van Dream Dance en wil je graag meer weten over de docenten die dagelijks lesgeven? Je vindt het allemaal terug op de pagina “Over ons”.

Wanneer je een keer verhindert bent dan ontvangen we graag een berichtje. Dit kan je aangeven in de Dream Dance web app.

De gemiste dansles mag je inhalen bij een andere groep. Dit is altijd in overleg met je docent, die kan aangeven in welke les je het beste kunt inhalen. De gemiste dansles haal je in in de maand dat je hem hebt gemist.

Een paar keer per seizoen wordt de Dream Dance nieuwsbrief verzonden. Belangrijke mededelingen en interessante nieuwtjes worden hierin vermeld. Meld je hier aan en blijf op de hoogte: