Informatie 

Hier vindt je alle praktische informatie mbt de danslessen zoals: het lesrooster, lesgeld, meer informatie over de docenten, het laatste nieuws, de Dream Dance nieuwsbrief maar ook de activiteiten die worden georganiseerd.

Hier vindt je het overzicht van het lesgeld en de kortingen die Dream Dance hanteert.

LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
45 minuten dansles€ 107,60€ 80,70€ 80,70
60 minuten dansles€ 119,60€ 89,70€ 89,70
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 132€ 99 € 99
Onbeperkt dansles*€ 331€ 331
Onbeperkt dansles*
21 jaar en ouder
€ 374€ 374
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Elke week, 6 dagen per week, verzorgen de docenten danslessen in Rosmalen en Empel. Op het lesrooster zie je het overzicht van alle lessen in de studio’s. Je bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen.

Ben je ook benieuwd naar de start van Dream Dance en wil je graag meer weten over de docenten die dagelijks lesgeven? Je vindt het allemaal terug op de pagina “Over ons”.

Wanneer je een keer verhindert bent dan ontvangen we graag een berichtje. Dit kan je aangeven in de Dream Dance web app.

De gemiste dansles mag je inhalen bij een andere groep. Dit is altijd in overleg met je docent, die kan aangeven in welke les je het beste kunt inhalen. De gemiste dansles haal je in in de maand dat je hem hebt gemist.

Een paar keer per seizoen wordt de Dream Dance nieuwsbrief verzonden. Belangrijke mededelingen en interessante nieuwtjes worden hierin vermeld. Meld je hier aan en blijf op de hoogte:

[mc4wp_form id=”2109″]

Lees hier onze eerder verstuurde nieuwsbrieven terug. Let op soms komt de nieuwsbrief de eerste keer in je spambox terecht!

De dansschool zit niet stil en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Van een demoweek tot een voorstelling en van optredens op plaatselijke evenementen tot workshops en het bezoeken van voorstellingen. Hier vind je het laatste nieuws terug.

De theatershow wordt opgevoerd in een professioneel theater, Daphne schrijft een eigentijds sprookje, er worden kostuums gemaakt, decor en een lichtplan. Het is een fantastisch dansweekend compleet met alles erop en eraan.

Lees meer >>

De demoweek is een week vol korte demo’s waarin verschillende choreografieën te zien zijn. Elke dag zijn er twee of meer demo’s te zien waar verschillende groepen en leeftijden zich presenteren. De leerlingen zitten zelf ook in de zaal en kunnen zo ook de andere groepen zien dansen.

Lees meer >>

Voor het opzeggen van het lidmaatschap ontvangen we graag het afmeldingsformulier ingevuld retour. Het afmeldingsformulier dient minimaal 1 maand voor de volgende (betalings)periode in het bezit van Dream Dance te zijn.

Periode 1: september t/m december
Periode 2: januari t/m maart
Periode 3: april t/m juni

Voorbeeld:

Je wilt de dansles voor periode 2 opzeggen. Periode 2 start op 1 januari en moet dus 1 maand ervoor opgezegd worden. Dat wil zeggen dat het afmeldingsformulier voor 1 december in ons bezit moet zijn. 

Voor het afmeldingsformulier stuur een e-mail naar info@dreamdance.nl

Wanneer je te laat bent met opzeggen heb je een betalingsverplichting voor de volgende periode waarna het lidmaatschap stopgezet zal worden.

Huisregels

In de dansschool en op het terrein buiten gelden de volgende huisregels:

 1. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigendommen. Waardevolle dingen, zoals portemonnees en mobiele telefoons, kunnen tijdens de les bij de docent in bewaring worden gegeven.

 2. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de kledingvoorschriften. Dream Dance heeft het recht leerlingen te weigeren als zij zich niet aan de kledingvoorschriften houden. Schoenen die buiten worden gedragen, zijn niet toegestaan in de danszalen.

 3. Leerlingen dienen de kleedkamers netjes en opgeruimd achter te laten.

 4. Eten is in de danszalen niet toegestaan. Het nuttigen van kauwgom is in het hele pand niet toegestaan.

 5. In de danszalen mag water en sportdrank worden genuttigd uit een fles die is af te sluiten, zoals een bidon.

 6. Verdovende middelen (en het handelen hierin) en het bezit van wapens zijn op het terrein van Dream Dance niet

  toegestaan.

 7. Leerlingen mogen zonder vooraf gegeven toestemming van de docent geen apparatuur en materialen gebruiken.

 8. Leerlingen dienen zichzelf en anderen met respect, in de breedste zin van het woord, te behandelen.

 9. Dream Dance heeft het recht om in bepaalde situaties de leerling voor beperkte of onbeperkte tijd te schorsen, de

  toegang tot de accommodatie te ontzeggen en indien nodig, te verwijderen zonder teruggave van lesgelden. Dit

  geldt voor wangedrag en het niet opvolgen van de huisregels of instructies van de docent.

 10. Dream Dance heeft het recht om zonder verdere opgave van reden iemand de toegang tot de accommodatie te weigeren.

 11. Bij diefstal, mishandeling of ongewenste intimiteiten wordt altijd en onmiddellijk aangifte gedaan bij de politie.

 12. Dream Dance maakt foto-, video- en geluidsopnames van lessen, cursussen, workshops, optredens en activiteiten, zowel

  binnen als buiten de accommodatie, voor beveiligingsdoeleinden en als registratie van artistiek belang welke

  kunnen worden ingezet als ondersteunend lesmateriaal en voor reclame- en promotiedoeleinden. De toestemming hiervoor vind je bij het inschrijfformulier.

 13. Het is klanten, ouders en bezoekers alleen toegestaan foto- en/of video-opnames te maken binnen de

  accommodaties van Dream Dance als deze voor huiselijke doeleinden zijn. Als je opnames wilt publiceren of verspreiden, bijvoorbeeld op social media of in Whatsapp-groepen, dan mag dit enkel en alleen als uitsluitend jijzelf of jouw minderjarig kind herkenbaar in beeld is. 

Regelmatig verzorgd Dream Dance workshop op maat. Hier lees je meer over deze workshops en de mogelijkheden.

In de afgelopen jaren hebben we de vragen die het meest worden gesteld verzameld in een overzicht. Wie weet wordt ook jouw vraag hier beantwoord. Kijk op onze pagina veelgestelde vragen voor het overzicht.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.