De naam zegt het eigenlijk al: Musicaljazz is een combinatie van show en jazz. De basis van de les komt van de Jazzdance en wordt veel gebruikt in musicals. Muziek uit bekende musicals wordt gebruikt om te gekke choreografieën aan te leren. De les is overigens voor volwassenen.

Ook wordt er gewerkt met attributen. Denk aan een stoel, een hoed of een stok. Deze les is echt super geschikt voor iedereen die van musicals houdt.

Gratis proefles
Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Donderdag 19.45 - 20.45MusicaljazzVolwassenenWillemienRosmalen, studio 1
LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
60 minuten dansles€ 119,60€ 89,70€ 89,70
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 132€ 99 € 99
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging/joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Kledingvoorschrift Musicaljazz: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Zwarte dansbroek (jazzpants)
  • Zwarte lederen jazzschoentjes
  • Een zwarte top of shirt naar keuze, niet te wijd! Geen felle kleuren.
  • Om te voorkomen dat lang haar in de weg zit tijdens het dansen, adviseren we om het haar op te steken.

De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.