Als kinderen vijf of zes jaar zijn kunnen ze kiezen voor Kinderdans of Kinderballet. Bij Kinderballet leren kinderen de basisprincipes van klassiek ballet, maar gaat alles nog steeds op een speelse manier. Ook gaan we aan de slag met het onthouden van pasjes en de volgorde daarvan.

Gratis proefles
Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Woensdag 15.30 - 16.15Kinderballet5 - 6 jaarSarahRosmalen, studio 1
Vrijdag 15.30 - 16.15Kinderballet5 - 6 jaarSarahRosmalen, studio 1
LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
45 minuten dansles€ 104€ 80 € 80
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
JaarkortingEr geldt een eenmalige korting (per gezin) van €40,- bij het vooruitbetalen van het bedrag voor 1 seizoen (te voldoen voor 15 september). Deze korting geldt niet op het onbeperkt lidmaatschap
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Kledingvoorschrift Kinderballet: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Een roze balletpakje met rokje eraan vast
  • Roze canvas balletschoenen met splitzool
  • Optioneel: roze balletpanty
  • Optioneel: wikkelvestje

Let op: turnschoenen of h&m “dansschoenen” zijn niet toegestaan! Dit ivm de slechte pasvorm en stroeve of juist gladde zool.
De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.