Kinderballet

Kinderballet2018-12-16T21:10:57+00:00

Deze les is voor kinderen van 5 en 6 jaar. Ze kunnen kiezen tussen kinderdans of kinderballet. In beide lessen werken we spelenderwijs aan het onthouden van passen en volgordes, onze houding, ontwikkeling van de motoriek en muzikaliteit. Daarnaast speelt eigen creativiteit een rol in beide lessen, door middel van in thema’s verpakte opdrachten willen we onze leerlingen stimuleren zich hier verder in te ontwikkelen.

De les kinderballet is een pre-ballet les. De eerste basistechnieken van klassiek ballet worden bijgebracht. Dit is een les voor de ballerina’s en ballerino’s onder ons!

Gratis proefles
Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Woensdag 15.30 - 16.15Kinderballet5 - 6 jaarSarahRosmalen, studio 1
Vrijdag 15.30 - 16.15Kinderballet5 - 6 jaarSarahRosmalen, studio 1
LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
45 minuten dansles€ 99€ 79€ 79
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 50 % korting op het lesgeld van de extra les.
JaarkortingEr geldt een eenmalige korting (per gezin) van €40,- bij het vooruitbetalen van het bedrag voor 1 seizoen (te voldoen voor 15 september). Deze korting geldt niet op het onbeperkt lidmaatschap

Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Kledingvoorschrift Kinderballet: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Een roze balletpakje met rokje eraan vast
  • Roze canvas balletschoenen met splitzool
  • Optioneel: roze balletpanty
  • Optioneel: wikkelvestje

Let op: turnschoenen of h&m “dansschoenen” zijn niet toegestaan! Dit ivm de slechte pasvorm en stroeve of juist gladde zool.
De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum.