Jazzdance

Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij ons genieten van hun passie. Zeker met Jazzdance kun je alle kanten op. Er is een enorme diversiteit aan stijlen en bewegingen. Expressief, swingend, dynamisch en ritme zijn kenmerkend voor deze dansstijl.

Bij Jazzdance wordt er ook aandacht gegeven aan techniek. Je krijgt een basis om steeds moeilijkere passen uit te voeren. Hiernaast werk je ook aan het coördineren van bewegingen binnen je eigen lijf, swing en expressie. Kortom: genieten van een dynamische en energieke dans voor volwassenen.

jazzdance dansles
"Bekend van het vroegere jazzballet in een modern jasje gestoken."
Daphne Brok docent eigenaar dansschool Dream Dance
Daphne Brok
Docent / Eigenaar

Dag en tijd van de Jazzdance danslessen

In dit overzicht kun je zien op welke momenten deze les plaats vind. Ook zie je hier de locatie van de studio en de dansdocent.

 

Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Dinsdag 19.45 - 20.45JazzdanceVolwassenenLizelotteRosmalen, studio 2 Dorpsstraat
Dinsdag 20.45 - 21.45JazzdanceVolwassenenLizelotteRosmalen, studio 1 Dorpsstraat
Woensdag 19.00 - 20.00JazzdanceVolwassenenIngridEmpel, studio

Kleding voorschriften

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

Kledingvoorschrift Jazzdance: 

  • Zwarte dansbroek of legging
  • Zwarte lederen jazzschoentjes of leren danssneakers met gebroken zool
  • Een top of shirt naar keuze, niet te wijd. Geen felle kleuren.
  • Om te voorkomen dat lang haar in de weg zit tijdens het dansen, adviseren we om het haar op te steken.

De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.

Lesgeld en korting

Hier vindt je het lesgeld overzicht en de kortingen die mogelijk zijn. Het lesgeld wordt in 3 periodes of voor één seizoen vooruit betaald door middel van automatische incasso. Start je tijdens een periode? Dan wordt het lesgeld verrekend nav de startdatum. Je kan op elk moment in het seizoen instromen.

Het is mogelijk om het lesgeld door Stichting leergeld of het Jeugdcultuurfonds te laten betalen. Graag even contact opnemen hierover.

Lesgeld overzicht:

LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 146,60€ 109,95€ 109,95
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10

Kortingen:

Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €12- periode 1 en periode 2 en 3 ieder €9,-
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 30 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.
JaarkortingBij het vooruitbetalen van het lesgeld voor het gehele seizoen voor 15 september ontvang je 15% korting op het lesgeld (per gezin).

*Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel voor meer informatie op:
0629231843

Stuur een mailtje naar:
info@dreamdance.nl

WhatsApp gesprek
beginnen