Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij ons genieten van hun passie. Zeker met Jazzdance kun je alle kanten op. Er is een enorme diversiteit aan stijlen en bewegingen. Expressief, swingend, dynamisch en ritme zijn kenmerkend voor deze dansstijl.

Bij Jazzdance wordt er ook aandacht gegeven aan techniek. Je krijgt een basis om steeds moeilijkere passen uit te voeren. Hiernaast werk je ook aan het coördineren van bewegingen binnen je eigen lijf, swing en expressie. Kortom: genieten van een dynamische en energieke dans voor volwassenen.

Gratis proefles
Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Dinsdag 19.45 - 20.45JazzdanceVolwassenenAmberRosmalen, studio Eurostar
Dinsdag 20.45 - 21.45JazzdanceVolwassenenAmberRosmalen, studio Eurostar
Woensdag 19.00 - 20.00JazzdanceVolwassenenIngridEmpel, studio
LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
60 minuten dansles€ 119,60€ 89,70€ 89,70
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 132€ 99 € 99
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging/joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Kledingvoorschrift Jazzdance: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Zwarte dansbroek (jazzpants)
  • Zwarte lederen jazzschoentjes
  • Een zwarte top of shirt naar keuze, niet te wijd! Geen felle kleuren.
  • Om te voorkomen dat lang haar in de weg zit tijdens het dansen, adviseren we om het haar op te steken.

De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.