Ja, deze les is alleen voor jongens! Een streetdancegroep vol stoere moves en gave breakdancetricks. Een echte uitdagende les voor jongens die houden van dansen, maar niet tussen de meiden willen staan. Er wordt natuurlijk gewerkt aan kracht, souplesse en gecontroleerde bewegingen.

Gratis proefles
Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Boys Only4 - 5 jaarStart bij voldoende animo
Dinsdag 16.45 - 17.45Boys Only6 - 9 jaarSarahRosmalen, studio 1
LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
45 minuten dansles€ 107,60€ 80,70€ 80,70
60 minuten dansles€ 119,60€ 89,70€ 89,70
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10
 Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €10,- per termijn
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 40 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Kledingvoorschrift Boys Only: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Joggingbroek grijs of zwart of short biker
  • Shirt naar keuze, geen felle kleuren.
  • Voor de schoenen adviseren we vanaf 7 jaar zwarte danssneakers

De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.