Afro

Deze swingende dansles haalt zijn inspiratie uit urban en natuurlijk de traditionele Afrikaanse dans. Veel energie, verschillende ritmes en in de grond dansen kenmerken deze dansles voor volwassenen. Dit alles op bijpassende afro beats.

Dream Dance dansles
"Nieuw op het rooster en nu al een favoriete dansstijl!"
Daphne Brok docent eigenaar dansschool Dream Dance
Daphne Brok
Docent / Eigenaar

Dag en tijd van de Afro danslessen

In dit overzicht kun je zien op welke momenten deze les plaats vind. Ook zie je hier de locatie van de studio en de dansdocent.

 

Lesdag en tijdDanslesLeeftijdDocentLocatie
Maandag 20.00-21.00AfroVolwassenenMaaikeRosmalen, studio 2 Dorpsstraat

Kleding voorschriften

Proefles: Je hoeft uiteraard nog niet in de kledingvoorschriften te verschijnen. Een legging of joggingbroek met shirt en sokken of blote voeten is prima.

Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

Kledingvoorschrift Afro: Wanneer je de lessen gaat volgen adviseren we de volgende kleding:

  • Zwarte dansbroek of legging
  • Shirt naar keuze, geen felle kleuren.
  • Blote voeten

De danskleding is te koop bij HT Sports in Rosmalen centrum. Leden van Dream Dance ontvangen 10% korting op danskleding.

Lesgeld en korting

Hier vindt je het lesgeld overzicht en de kortingen die mogelijk zijn. Het lesgeld wordt in 3 periodes of voor één seizoen vooruit betaald door middel van automatische incasso. Start je tijdens een periode? Dan wordt het lesgeld verrekend nav de startdatum. Je kan op elk moment in het seizoen instromen.

Het is mogelijk om het lesgeld door Stichting leergeld of het Jeugdcultuurfonds te laten betalen. Graag even contact opnemen hierover.

Lesgeld overzicht:

LesgeldoverzichtPeriode 1
Sept t/m dec
Periode 2
Jan t/m mrt
Periode 3
Apr t/m jun
60 minuten dansles€ 138,00€ 103,50€ 103,50
60 minuten dansles
21 jaar en ouder
€ 158,00€ 118,50€ 118,50
ProeflesGratis
Eenmalig inschrijfgeld€ 10

Kortingen:

Kortingen
GezinskortingEr geldt een korting van €30,- op jaarbasis voor het tweede en elk volgend lid uit een gezin. Of in termijnen; €12- periode 1 en periode 2 en 3 ieder €9,-
Extra lesBij het volgen van een extra les in de week (van een willekeurige dansstijl) ontvang je 30 % korting op het lesgeld van de extra les.
Onbeperkt lidmaatschapVoor een vast bedrag onbeperkt danslessen volgen in de week (geschikt voor jouw leeftijd). Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 geheel seizoen. Het tussentijds stoppen met een les(sen) kan alleen na de kerstvakantie om de continuïteit van de groepen te kunnen waarborgen. Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.
JaarkortingBij het vooruitbetalen van het lesgeld voor het gehele seizoen voor 15 september ontvang je 10% korting op het lesgeld (per gezin).

*Bovengenoemde kortingen zijn niet van toepassing op het onbeperkt lidmaatschap.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel voor meer informatie op:
0629231843

Stuur een mailtje naar:
info@dreamdance.nl

WhatsApp gesprek
beginnen