We gaan dit seizoen weer op danskamp! Vrijdag 15 maart ontvangen we alle deelnemers op “de Roerdomp” in Westelbeers. Het beloofd weer een tof weekend vol dans, activiteiten en natuurlijk gezelligheid te worden! Hieronder vind je een samenvatting van het programma. Je ontvangt van ons uiteraard ook een informatieboekje met alles wat je moet weten en meenemen naar het danskamp.

De kosten voor het danskamp zijn €120,-.  Dit is inclusief activiteiten, dansworkshops, eten en drinken en overnachtingen. De inschrijving is definitief na betaling. Je ontvangt hier een bevestiging van. Het is daarna ook niet meer mogelijk te annuleren.

De inschrijving start maandag 23 oktober

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol=vol. Is het uitverkocht? Dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst door een mailtje te sturen naar info@dreamdance.nl We informeren je dan als er toch nog een plekje vrijkomt.


Samenvatting Programma:

Vrijdag 15 maart

Aankomst deelnemers tussen 19.00-19.30u

We werken volgens een Kiss+ride systeem. De deelnemers worden op de parkeerplaats afgezet en door de leiding opgevangen. Bij binnenkomst krijgen ze hun eigen “kamp t-shirt”. Als we compleet zijn worden de kamers ingedeeld en de bedden opgemaakt. Natuurlijk helpt de leiding waar nodig. Daarna doen we een kennismaking en een avondspel. We gaan niet te laat naar bed want er staat nog een heleboel op de planning!

Zaterdag 16 maart

Nadat we iedereen hebben wakker gemaakt gaan we gezellig samen ontbijten. Na het ontbijt en opruimen volgt de gezamenlijke warming up met daarna de eerste dansworkshop. Hierna is het tijd voor wat fruit en drinken voor we naar de tweede dansworkshop gaan. Als de tafel is gedekt is het tijd voor de gezamenlijke lunch met daarna de derde dansworkshop. Hierna is er vrije tijd die ze kunnen gebruiken om de bonte avond voor te bereiden. Dit mogen allerlei soorten optredens zijn! Er wordt speciaal voor ons een frietkar voorgereden voor het avondeten. Je mag zelf kiezen of en welke snack je erbij wilt. Na het avondeten is het tijd om je klaar te maken voor de bonte avond die wordt gevolgd door een disco! 

Zondag 17 maart

Het is laat geworden dus we laten je iets langer liggen dan gisterochtend. Na het ontbijt volgt een gezamenlijke warming up met daarna nog een leuke activiteit. We lunchen nog een keer samen waarna we de spullen gaan opruimen. Tussen 13.15-14.00u wordt je opgehaald door je ouder(s). Zij mogen dan samen met jou je tas ophalen uit de slaapkamer. Een mooi moment om te laten zien waar je het gehele weekend bent verbleven.