Beleef de Magie van Dans met Dream Dance Workshops

Welkom bij Dream Dance, het hart van dansinnovatie in s’-Hertogenbosch, waar elke stap je meeneemt op een ontdekkingsreis door de wereld van ritme en beweging. Onze dansworkshops zijn ontworpen om iedereen, van jong tot oud, te inspireren en te verrijken met de vreugde van dansen. Of je nu de energie van dans wilt brengen naar je school, bedrijf, evenement of een persoonlijke gelegenheid, Dream Dance staat klaar om deze ervaring onvergetelijk te maken.

Workshops Waar Je Maar Wilt

Bij Dream Dance zijn we niet gebonden aan één plek; onze dansworkshops komen naar je toe, waar je ook bent. Met onze mobiele geluidsinstallatie transformeren we elke ruimte in een dynamische dansvloer. Maar voor diegenen die de authentieke studio-ervaring zoeken, bieden onze dansstudio’s in Rosmalen de perfecte setting. Hier kunnen deelnemers ook genieten van de volledige toegang tot onze kleedkamers en sanitaire voorzieningen, waardoor je je volledig kunt onderdompelen in je dansavontuur.

Dansworkshops voor Scholen: Een Dansreis voor Elke Leeftijd

Bij Dream Dance hebben we een speciale focus op educatieve dansprogramma’s voor scholen. We begrijpen het belang van kunst en beweging in de ontwikkeling van kinderen en jongeren en bieden daarom op maat gemaakte workshops die zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs omvatten.

  • Basisschool: Onze workshops voor kinderen zijn ontworpen om hen op een speelse wijze kennis te laten maken met dans, waarbij we nadruk leggen op plezier, teamwork, en creatieve expressie. Onze programma’s zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen en bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin leerlingen hun eerste danspassen kunnen zetten.
  • Voortgezet Onderwijs: Voor tieners en jongvolwassenen verdiepen we de danservaring. We verkennen diverse dansstijlen en technieken, wat bijdraagt aan hun fysieke ontwikkeling, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Deze workshops zijn niet alleen educatief, maar ook een krachtige manier om de schoolgemeenschap te verenigen.

Ons Aanbod: Van Persoonlijk tot Professioneel

  • Evenementen: De perfecte manier om iedereen te vermaken en iets unieks aan de dag toe te voegen. 
  • School- en BSO-workshops: Maak leren leuk met thematische dansworkshops die creativiteit en expressie stimuleren.
  • Teambuilding: Bouw aan teamgeest met onze energieke dansworkshops, perfect voor bedrijven en organisaties.
  • Kinderfeestjes: Maak van je kinderfeestje een onvergetelijk dansfeest. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • Speciale Gelegenheden: Of het nu gaat om een openingsdans voor je bruiloft of een flashmob, wij zorgen voor een spectaculaire uitvoering die gasten niet snel zullen vergeten.

Waarom Dream Dance?

Bij Dream Dance geloven we dat dans het leven verrijkt. Onze professionele instructeurs brengen een schat aan ervaring en passie mee naar elke workshop, en onze faciliteiten zijn ongeëvenaard. Met de flexibiliteit om de workshops op locatie of in onze studio te houden, bieden we een unieke en aanpasbare danservaring die gegarandeerd indruk zal maken.

  • Professionele Instructeurs: Ons team bestaat uit gediplomeerde docenten (afgestudeerd aan een HBO dansacademie) die die jouw passie voor dans delen.
  • Flexibiliteit: Workshops zijn beschikbaar voor alle leeftijden en niveaus, en kunnen worden aangepast aan elk thema of doel.
  • Inclusieve Ervaring: Wij geloven dat iedereen kan dansen. Onze workshops zijn ontworpen om inclusief en toegankelijk te zijn voor iedereen.

Begin Jouw Dansavontuur Vandaag Nog

Heb je interesse in een dansworkshop van Dream Dance of wil je meer weten over onze aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zetten we de eerste stap naar een onvergetelijke danservaring.

“Dream Dance: Waar dromen dansen worden.”

Heb je een interesse of vragen over de dansworkshops? Neem dan gerust even contact op.

Stuur een mailtje naar:
info@dreamdance.nl

Bel voor meer informatie op:
0629231843

WhatsApp gesprek
beginnen