perron-3
perron-3

Perron-3 Rosmalen

De hoofdlocatie van dansschool Dream Dance is gevestigd in sociaal-cultureel centrum Perron-3 in Rosmalen. Dream Dance beschikt over een prachtige professionele studio met dito inrichting: spiegelwand, speciale balletvloer, balletbarres, professionele geluidsinstallatie en kleedkamers met douches.

Deze unieke accommodatie biedt ook genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Zo kun je na de les een drankje nuttigen in het grand cafe of terwijl je wacht op je kind een bezoek brengen aan de bibliotheek. Er is volop gratis parkeergelegenheid zowel voor als achter het gebouw. En daarnaast is de treinverbinding ideaal aangezien het naast het treinstation van Rosmalen gelegen is.

 

Leslocatie Rosmalen

Cultureel centrum Perron-3
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
Telefoonnummer receptie: 06-29231843
website: http://www.perron-3.nl

Routebeschrijving

Perron-3 is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast is Perron-3 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein:

Het NS-station in Rosmalen is naast Perron-3 gelegen. Steek de weg over. U loopt dan richting het pand van Perron-3. De ingang vindt u aan uw rechterzijde. Klik hier voor de routeplanner NS.

Bus:

Neem lijn 63 of 66 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Gemeentehuis (gelegen naast het station). Perron-3 vindt u recht tegenover de bushalte. Klik hier voor de routeplanner Arriva.

Auto:

Vanuit Oss/Nijmegen

Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde Perron-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van Perron-3 op. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht

Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Vervolgens gaat u op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeert u aan uw rechterzijde Perron-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van Perron-3 op. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.